Make-A-Wish - Madloe Asli

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Make-A-Wish

Activiteiten
MAKE-A-WISH GELOOFT IN DE KRACHT VAN EEN WENS

Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer hoop en kracht geeft, en blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey.
 
Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. En dat impact heeft vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling. Zo maken wij met elkaar herinneringen die een leven lang mee gaan.
Daarom vervullen wij de liefste wens van een kinderen tussen 3 en 18 jaar

Dewi, Nadia, Healy en Nicole van Vacancesoleil Leisure Acadamy wilde graag dit goede doel steunen en hebben Madjoe Asli benaderd met de vraag of Madjoe Asli hier in mee samen wilde werken.
 
Madjoe Asli is blij dat we door deze vier initiatief nemers benaderd zijn en steunen graag dit goede doel.
 
Tijdens de eerste Nieuwjaars Kumpulan 2019 heeft Madjoe Asli de Bingo voor Make-A-Wish beschikbaar gesteld, deze is in samenwerking met Dewi, Nadia, Healy en Nicole uitgevoerd.
 
Dit heeft geresulteerd dat de opbrengst van de Bingo en losse donaties in de Make-A-Wish box het bedrag van € 420,35 is opgehaald voor dit goede doel.

Mocht u nog los van dit initiatief een bijdragen willen doen dan kunt u rechts op het logo van Make-A-Wish klikken waarop u op de website van Make-A-Wish komt, daar kunt u meer lezen over deze organisatie en eventueel doneren.

Madjoe Asli, Dewi, Nadia, Healy en Nicole danken een ieder namens Make-A-Wish voor deze mooie opbrengst.
Website created and powered by Yourlink
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu